Εμείς

Γνωρίστε μας

Η εταιρία Ωmega

Η εταιρία Ωmega ξεκίνησε σαν ιδέα το 2019 και ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2021 από ατμιστές με πολυετή εμπειρία στον χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου και σε όλα τα προϊόντα μειωμένου κινδύνου.

Social
Το όνομα

Ωmega

Το ω(μέγα) φαίνεται ότι συμβολίζει το κοσμικό αβγό των Ορφικών Μυστηρίων το οποίο έσπασε και πλάστηκε το Σύμπαν, έτσι και η ιδέα σαν το κοσμικό αυγό, έσπασε και δημιουργήθηκε η Ωmega.

0 +
ΓΕΥΣΕΙΣ
0 +
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0 +
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
0 +
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Το Πάθος
Για τα προϊόντα μειωμένου κινδύνου. Για τους συνεργάτες μας. Και για αυτό τους τοποθετούμε στο κέντρο των αποφάσεών μας. Παρακολουθούμε, κατανοούμε και ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς μεταλλασσόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Χτίζουμε μακροχρόνιες εποικοδομητικές σχέσεις με τους συνεργάτες μας στηριζόμενες στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Η Υπευθυνότητα
Όλες μας οι ενέργειες χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα και υψηλό επιχειρηματικό μας ήθος ώστε να διατηρούμε την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας και των πελατών τους. Πιστεύουμε ότι τα πολυτιμότερα θεμέλια μιας επιχείρησης είναι η φήμη της, η αξιοπιστία της, η ηθική της και η ακεραιότητά της και για αυτό υλοποιούμε τις αποφάσεις μας και κρατάμε τις δεσμεύσεις μας.
Η Ομαδικότητα
Έχουμε δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα γιατί έχουμε καλλιεργήσει και ενισχύουμε διαρκώς τη συναδελφικότητα, την ομαδικότητα και τη φιλική ατμόσφαιρα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με κοινό στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας μας. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και συνδυάζουμε ιδανικά τις ατομικές δεξιότητες και αυτό κάνει τη διαφορά.
Η Καινοτομία
Αξιοποιούμε τις εξελίξεις της επιστήμης και της τεχνολογίας αναπτύσσοντας συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Η Ευελιξία
Οι προκλήσεις των καιρών απαιτούν ταχύτητα, ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Δημιουργούμε τις τάσεις και οδηγούμε τις εξελίξεις. Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Να είμαστε πάντα κοντά στους καπνιστές που σκέφτονται να κάνουν την επιλογή ζωής και να αφήσουν στο παρελθόν το παραδοσιακό κάπνισμα κερδίζοντας υγεία και οικονομία.

teamwork (2)

ΣΤΟΧΟΣ

Να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης στους συνεργάτες μας και μαζί με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας να βελτιώνουμε σημαντικά την καθημερινή ζωή τους, μέσω ενός αποτελεσματικού μοντέλου λειτουργίας, σε όλα τα σημεία επαφής μαζί τους.